Reviews

Reviews van Facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Arno en Nicole
5 dagen geleden

Apparaat nu 3 dagen geplaatst perfect volgens afspraak met Roger en super netjes gemaakt door Peter die erg netjes werkt en geen rotzooi wil maken van zijn werk. kortom tot nu toe kan ik iedereen Roger aanraden. TOPPERS

Ellen & Jack
5 dagen geleden

Na onze eerdere review die wij hadden geschreven zijn we ondertussen meer dan een week verder nadat de waterontharder bij ons is geïnstalleerd en we zijn razend enthousiast, wat een genot en het water smaakt ook nog beter.
Roger nogmaals dank dank dank,
mvg, Ellen en Jack.

merel koot
9 dagen geleden

De waterontharder van Sea breeze sinds enkele maanden perfect functionerend, wij zijn ontzettend blij met de Dolphin waterontharder ( toepasselijke naam ).
Ook de vriendelijkheid van eigenaar Roger spreekt boekdelen, zeer aangename man om mee te praten en weet waar hij het over heeft en is goudeerlijk.
Wij adviseren Sea breeze dan ook zeker aan.
Dit bedrijf verdient meer dan 10 punten.

Ellen en Jack
17 dagen geleden

Wij kijken nu al uit naar de waterontharder van Sea breeze.
Normaal geef je een review als je ervaring hebt met een product maar wij doen dit nu al op voorhand omwille het feit de accuraatheid, uitleg, het enthousiasme van Roger, de snelheid van levering en toekomstige plaatsing is gewoon onvoorstelbaar.
Afgelopen dinsdag 10 januari contact gezocht met Sea breeze, afspraak gemaakt en het resultaat wordt maandag a.s. verwacht.
Dit is een perfecte goed georganiseerde zakenman die passie heeft voor zijn bedrijf en dit ook uitstraalt.
Wij verheugen ons op maandag maar weten nu al dat we er geen spijt van gaan hebben.
Ellen en Jack.

Familie Bosmans uit Winterswijk
19 dagen geleden

Ook wij hebben nu sinds enkele maanden een waterontharder van Sea breeze en ook wij zijn meer dan super enthousiast.
De goede en eigenlijk simpele uitleg van Roger is ook 100% waarheid, de ontharder werkt perfect, is zuinig in zoutverbruik, maakt geen lawaai ( ondanks dat hij in de ruimte naast onze slaapkamer staat ).
Kortom tevreden klanten uit Winterswijk.

Kees Wijnmakers
22 dagen geleden

Hallo Roger,
Bedankt voor jouw interventie en correcte uitleg betreffende de waterontharder die wij bij jou gekocht hebben, wij zijn hier héél tevreden over, kunnen ons niet beter wensen.
Toestel voldoet aan onze wensen en dat is geen kalk meer in onze woning, met name de badkamer met zwart sanitair en kranen, dit blijft mooi alsof het uit de winkel komt.
Wij waren hier bang voor maar jij hebt ons op de goede weg geholpen met het advies over jouw waterontharders.
Heel erg bedankt, we zijn dolblij, happy en alles wat je kunt bedenken.
Kees and John > The bad guy from Houston!!!!! uit Duizel.

Fam Bremmer
een maand geleden

Super fijn gesprek gehad, duidelijk en alle tijd voor uitleg. Daarna super snelle levering en na installatie zouden wij niet anders meer willen. Mijn vrouw had altijd veel last van de huid ivm psoriases maar je gelooft het of niet na twee dagen werd dat al gelijk een stuk rustiger. Wij kunnen niet anders zeggen dan kies voor sea Breeze en ervaar de deskundigheid van Roger en het genot van kalkvrij water.

Peter Aussems
een maand geleden

Nu al enkele maanden tot zéér volle tevredenheid geen kalk meer in ons water dankzij een waterontharder van Sea breeze.
Ook de service en goede manier van uitleg / werking is voor iedereen goed te begrijpen, Roger doet het gewoon perfect, we kunnen niets anders zeggen alleen dat we meerdere offertes hebben gehad en dat nogmaals de uitleg en gedrevenheid, professionaliteit en vakkennis de doorslag hebben gegeven om voor dit bedrijf te kiezen.
Wij zeggen ook koop bij Sea breeze je Dolphin of Nemo waterontharder en je krijgt er geen spijt van.

Guido Baan uit Melderslo
4 maanden geleden

Goedemiddag Sea breeze, bedankt voor de perfecte installatie van de waterontharder, het is echt overweldigend, wat een genot ervaren wij nu echt onbeschrijflijk.
Wij zijn meer dan tevreden.

Frank Erberhausen
5 maanden geleden

Sea breeze ; betrokken, vakkundig, professioneel, veelzijdig en bovenal vriendelijk, goede service van A-Z.
Zo heb ik dit bedrijf ervaren, ben zeer blij met de waterontharder en wat mij het meest verbaasde ( buiten dat de kalk verleden tijd is ) dat de smaak van het water positief veranderd, veel smaakvoller. Echt heerlijk.

Rating: 3.6 sterren
20 stemmen