Reviews

Reviews van Facebook

Reactie plaatsen

Reacties

Roel Bergmans
9 uur geleden

Bedankt voor je snelle aanpak qua verkoop en plaatsing en naservice.
Wij zijn zeer tevreden over de Dolphin waterontharder, geen last van kalk meer, mijn vrouw kan het nog steeds niet geloven, zij heeft geen last meer van jeukende irroterende huid, onvoorstelbaar. Ook geen kalksporen meer na het douchen, ons geïntegreerd koffieapparaat vraagt niet meer om ontkalkt te worden ( dit hebben we zelf moeten aanpassen ), zelfs de auto wassen is een genot.
Bovenal is toch wel de sympathiekheid van Roger, echt een heel vriendelijke aangenaam persoon om zaken mee te doen.
Wij hebben hier absoluut geen spijt van dus wij bevelen Sea breeze aan voor iedereen die een waterontharder wilt aanschaffen.
Sea breeze ***** is nog te weinig.

Fer en Anja
19 dagen geleden

Goede uitleg gehad van Roger en geplaatst door een vakbekwame monteur. zeker een aanrader. wij zijn zeer tevreden.

Fer Adams
20 dagen geleden

Vandaag waterontharder geplaatst zeer goede uitleg gehad + perfecte aansluiting gedaan door een zeer goede en vakbekwame monteur. Zeker een aanrader.

Twan van Zutphen
een maand geleden

Sinds een aantal maanden hebben we de ontkalker in gebruik. We hebben destijds voor Roger gekozen ivm het persoonlijke contact en de duidelijke uitleg. Installatie volgens plan verlopen en het geeft een fijn gevoel dat de apparaten niet meer ontkalkt hoeven te worden en er minder schoongemaakt hoeft te worden. Wel hebben we last van (witte) droogplekken die ontstaan door de andere mineralen in het water. Dus af en toe toch droogmaken na het douchen (zeker de chromen onderdelen) blijft nodig, echter zijn deze plekken gemakkelijk te verwijderen (naspoelen met koud water helpt ook). Ook meteen een airco besteld en na tevredenheid geïnstalleerd. We kunnen Roger iedereen aanraden bij de jeuze van een ontharder of airco!

Emiel Moesdraak
een maand geleden

Getwijfeld tussen 5 partijen inzake een waterontharder waarvan Sea breeze er een van was.
De doorslag om voor dit bedrijf te kiezen is omdat de eigenaar zelf de afspraken maakt en nakomt, hart heeft voor zijn bedrijf, is keurig, correct en geen vlotte babbel maar vertelt eerlijk en open over zijn product, was echt een openbaring, nog niet gesproken over de snelle afhandeling nadien, kortom wij zijn heel blij met onze Nemo waterontharder van Sea breeze.

Jan Wolfert
2 maanden geleden

Beste Roger, deze week werden we verrast met de 100 kg zout die beloofd waren als tegenprestatie voor het aanbrengen van een nieuwe klant. Onze dank daarvoor. Sea breeze doet wat het beloofd.
Mvrgr Jan Wolfert

Peter de louw
2 maanden geleden

Wij zijn hier in deurne heel erg blij met onze sea breexe prima service

Familie Koushaart
3 maanden geleden

Beste Sea breeze en met name Roger, bedankt voor je kundige uitleg over onze waterontharder die wij nu al enkele weken in bezit hebben,
Wij zijn hier enorm blij mee, echt geen last van kalk meer. Zullen je zeker aanbevelen in ons klein dorpje, we hebben al diverse mensen enthousiast gemaakt en zijn er zeker van dat Sea breeze binnenkort nogmaals zijn entree maakt bij ons in Gelderland.
Familie Koushaart.

Frank van Groesen
3 maanden geleden

We zijn getipt door vrienden die zeer enthousiast waren over de Sea Breeze waterontharder en de vriendelijkheid van Roger. En daar is geen woord over gelogen! De effecten van de waterontharder zijn vrijwel direct merkbaar. Een zachtere huid na het douchen, water wat lekkerder smaakt. Ook de montage door Peter verliep uitstekend. Peter dacht goed mee over hoe al het leidingwerk zo keurig mogelijk weggewerkt kan worden en werkt zeer netjes. We kunnen de Sea Breeze waterontharder van Roger dan ook zeer zeker aanraden. Roger en Peter, ontzettend bedankt.

Segert Langeweg
4 maanden geleden

Roger Franssen is bij ons thuis geweest om uitleg te geven voor een waterontharder. Duidelijk en met veel passie voor dit product.
We hebben de waterontharder geïnstalleerd en zijn nu wild enthousiast.
De waterkoker blijft bevrijd van kalk.
De vaatwasser: blokjes gehalveerd en toch een schone vaat.
De wasmachine : gebruik nu de helft van de gebruikelijke hoeveelheid wasmiddel en toch een schone was.
Het douchen is een stuk prettiger ,je voelt het zachte water op je huid. En geen kalkaanslag op kraan, tegels en douchedeur.
Zelfs een glas water drinken uit de kraan is veel lekkerder.
Onze dank is groot!

Rating: 3.6086956521739 sterren
23 stemmen